FOTO: Cine este OBSEDATUL SEXUAL care a corupt două fețite de 7 ani

1
778

 

maricel busila 21 - FOTO: Cine este OBSEDATUL SEXUAL care a corupt două fețite de 7 ani
foto: facebook

 

Bărbatul din imagini este cel, care, zilele trecute, a profitat de naivitatea unor copile de 7 ani, eleve la școala nr. 8 din Focșani. Numele lui este Bușilă Maricel, are 39 de ani, și conform profilului său pe o rețea de socializare, are acasă o soție și 3 copii minori. Polițiștii i-au dat de urmă după ce au vizionat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată în cartierul Sud al orașului Focșani. Imaginile au surprins momentul în care acesta încerca să le ademenească în mașina sa. Acesta le promitea fetelor dulciuri și înghețată sperând că acestea îl vor însoți. Din fericire, nici una dintre copile nu a fost convinsă să îl însoțească pe bărbat. Cazul a fost preluat de procurori care, au deschis cercetarea penală, pe numele acestuia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor.

busila maricel familia - FOTO: Cine este OBSEDATUL SEXUAL care a corupt două fețite de 7 ani
foto: facebook

 

maricel busila - FOTO: Cine este OBSEDATUL SEXUAL care a corupt două fețite de 7 ani
foto: facebook

 

Cu adevărat șocant, este faptul că, bărbatul, este cercetat sub control judiciar. Procurorii l-au lăsat liber pe străzile din Focșani, pentru că, nu reprezintă un pericol public. Singurele interdicții care i s-au adus la cunoștință, este să nu părăsească localitatea și să nu se apropie de victimile sale. Iată comunicarea oficială referitoare la măsura luată de Parchet:

“Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de B. Maricel pe o durată de 30 zile, cel în cauză având obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu, de a nu se apropia de persoanele vătămate sau de membrii famililor acestora şi de a nu comunica cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii focşăneni, în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere penală a celui în cauză”.

Conform polițiștilor, acesta nu a mai avut în trecut probleme cu legea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.