FOTO: Controale la terase, piscine, centre comerciale și piețe | Amenzi de aproape 16.000 de lei în urma controalelor din ultimele 24 de ore

0
320

Polițiștii vrânceni au continuat acțiunile care au avut ca principal scop prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din județul Vrancea. În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului,oamenii legii au desfășurat acţiuni de verificare cu efective mărite în toate zonele aglomerate. Au fost luate la control piscinele, centrele comerciale, piețele, târgurile și terasele de pe raza județului. Controale au fost și în mijloacele de transport în comun.

La activităţi au participat 244 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protecția Consumatorului. Doar în ultimele 24 de ore, au fost verificate 204 societăți comerciale, au fost legitimate peste 362 de persoane. Amenzile nu au întârziat să apară. Polițiștii au întocmit 41 de procese verbale care au prevăzut sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.920 lei.

actiuni politie terase 2 - FOTO: Controale la terase, piscine, centre comerciale și piețe | Amenzi de aproape 16.000 de lei în urma controalelor din ultimele 24 de ore“Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus. Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială”, au transmis polițiștii vrânceni printr-un comuncat de presă.

actiuni politie terase 1 - FOTO: Controale la terase, piscine, centre comerciale și piețe | Amenzi de aproape 16.000 de lei în urma controalelor din ultimele 24 de ore

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.