FOTO: Copiii din Panciu au primit cadouri cu ocazia Zilei de 1 Iunie

0
292

Miercuri, 30 mai 2018, primarul Iulian Nica a oferit cadouri copiilor din instituțiile de învățământ păncene, cu ocazia zilei de 1 Iunie. Șeful administrației locale le-a dăruit pachete cu dulciuri preșcolarilor de la Grădinița nr. 1 și de la grădinițele din cartierele Crucea de Sus, Neicu, Dumbrava și Satu Nou, elevilor din clasele pregătitoare, celor din clasele I-VIII, de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza precum și elevilor de gimnaziu, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici.

„Mă bucur că am reușit și în acest an să oferim cadouri de 1 Iunie tuturor copiilor din școlile și grădinițele păncene! Este o zi deosebit de importantă atât pentru ei, cât și pentru noi, ca părinți și autorități locale! Copiii merită tot ce este mai bun! Trebuie să știe cât de mult îi iubim și, mai ales, că se pot baza pe noi! Pentru ei ne străduim să realizăm cât mai multe lucruri frumoase în comunitate!  Copiii sunt viitorul orașului nostru!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef a reamintit faptul că joi, 31 mai 2018, începând cu ora 10.00, Primăria Orașului Panciu va organiza evenimentul intitulat Universul Copilăriei. Pentru început, cei mici sunt așteptați în Parcul Central, la Parada copiilor și a personajelor din desenele animate, pe traseul: Parcul Central – strada Nicolae Titulescu – Bulevardul Independenței – Casa de Cultură Mihai Eminescu. Parada va fi urmată de un spectacol de muzică, animație și magie susținut de actorii de la Teatro BLU din Iași pe scena în aer liber din Parcul Casei de Cultură Mihai Eminescu.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.