FOTO: Copiii din Panciu au primit cadouri cu ocazia zilei de 1 Iunie

0
130

Primarul Iulian Nica a oferit cadouri copiilor din orașul Panciu, cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Marți, 30 mai 2017, Iulian Nica s-a întâlnit cu preșcolarii, cu elevii claselor pregătitoare și cei din clasele I-VIII, de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“, precum și cu elevii claselor de gimnaziu, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici“, pentru a-i felicita cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

„Și în acest an, am continuat tradiția de merge în fiecare instituție de învățământ pentru a-i felicita personal pe toți copiii, cu prilejul zilei de 1 Iunie. Totodată, am oferit și cele 950 de pachete cu dulciuri și sucuri, pregătite special pentru ei, de Primăria Orașului Panciu. 1 Iunie este o zi specială și fiecare copil trebuie să simtă, mai mult decât oricând, că este iubit și apreciat.  Sper că și în 2017 am reușit să le transmitem copiilor noștri cât de mult înseamnă pentru noi și cât de important este să-i vedem sănătoși, fericiți și bucuroși“, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef i-a invitat pe toți copiii și la spectacolul „Universul Copilăriei“, organizat de Primăria Orașului Panciu în ziua de miercuri, 31 mai 2017, începând cu ora 10.30, pe scena în aer liber din Parcul Casei de Cultură. Invitații speciali vor fi actorii de la Teatro BLU din Iași. Evenimentul va fi precedat, la ora 10.00, de Parada copiilor și a personajelor din desenele animate, pe traseul: strada Nicolae Titulescu – Bulevardul Independenței – Casa de Cultură „Mihai Eminescu“.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.