FOTO: Corul de copii Pastia, surpriză pentru aleșii locali

0
68
Înainte de ședința Consiliului Local de astăzi, toți cei prezenți în sala de ședințe a Primăriei au fost încântaţi de vocile calde ale copiilor care fac parte din Corul “Pastia” al Ateneului Popular, condus de dirijorii Dumitru Săndulachi, Simona Safta și Ionuț Drilia.

corul de copii pastorala2 - FOTO: Corul de copii Pastia, surpriză pentru aleșii localiÎmbrăcați în costume populare, copiii au interpretat cântece și colinde specifice perioadei sărbătorilor de Paști. Corul de copii Pastia a fost înființat în urmă cu doar o lună, dar are deja un palmares bogat. Prima apariție publică a fost la Ora Pământului, la doar două săptămâni de la înființare. Au urmat alte câteva apariții la diverse evenimente. În doar o lună de când a luat ființă, corul a obținut deja două locui I la două concursuri locale la care au participat.

corul de copii pastorala3 - FOTO: Corul de copii Pastia, surpriză pentru aleșii localicorul de copii pastorala1 - FOTO: Corul de copii Pastia, surpriză pentru aleșii locali

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here