FOTO! „Culegătorii” de lalele din Focșani prinși în timp ce-și vindeau „prada” în Piața Moldovei

1
584

Peste 300 de lalele plantate pe spațiile verzi din municipiul Focșani au dispărut din zonele publice, ele fiind „recoltate” cu grijă și atenție (împreună cu bulbul aferent) de „botaniștii” puși pe căpătuială. După ce cetățenii au reclamat „activitățile nobile” ale „culegătorilor” de ocazie, poliția a descoperit în scurtă vreme unde se aflau floricele: la vânzare în Piața Moldovei. „Comercianții” au fost întrerupți din activitate și conduși la secție pentru a fi descuți și „răsplătiți” corespunzător pentru pasiunea lor. „În ultimele zile au dispărut aproximativ 300 lalele cu bulbi din zonele publice ale Municipiului Focșani (Piața Unirii, sensurile giratorii etc). În baza unei sesizări din partea unui focșănean, căruia doresc să îi mulțumesc, Poliția Municipiului Focșani și Poliția Locală Focșani au identificat mai multe persoane care vindeau aceste lalele în Piața Moldovei. Persoanele respective au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri”, a scris edilul Focșaniului, Cristi Misăilă, pe pagina sa de Facebook.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Un social-democrat adevărat ar fi anchetat și cauzele care au determinat acești oameni să recurgă la asemenea gesturi. De ce oamenii sunt obligați să fure flori pentru a putea trăi la Focșani ? Și așa ceva e obligația unui primar. Nu e treaba cetățenilor să-i învețe pe PSD-isti social-democrație sau pe PNL-iști liberalism. Să facă bine să-și învețe ideologiile. Dacă oamenilor li se va lua orice posibilitate de supraviețuire vor recurge inevitabil la violență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.