FOTO: Cum vor arăta noile locuri de joacă din centrul Focșaniului și din cartierul Mîndrești

0
210
În ultima perioadă a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru amenajarea a două locuri de joacă. Este vorba despre reamenajarea locului de joacă din Grădina Publică, dar și de un loc de joacă nou în cartierul Mîndrești.

loc de joaca focsani gradina publica1 - FOTO: Cum vor arăta noile locuri de joacă din centrul Focșaniului și din cartierul MîndreștiLa Mîndrești, copiii vor avea un ansamblu de joacă cu două tobogane, o căsuță de joacă, 2 leagăne duble, un balansoar clasic din lemn, un balansoar cu 2 arcuri și 2 locuri, un balansoar figurină cu un arc și patru locuri, 10 băncuțe lemn pe suport metalic, 3 pergole din lemn peste bănci, 5 coșuri de gunoi, un panou informații. Pentru amenajarea acestui loc de joacă va fi instalat un covor de protecție cu dale din cauciuc și vor fi realizate lucrări de montare borduri și alei pietonale din dale din beton, iar spațiul verde va fi amenajat corespunzător.

loc de joaca focsani gradina publica3 - FOTO: Cum vor arăta noile locuri de joacă din centrul Focșaniului și din cartierul MîndreștiDe asemenea, vor fi montați stâlpi de iluminat, cu racord la rețeaua localității, dar și sistem modern de supraveghere video. În ceea ce priveşte locul de joacă din centrul oraşului, acesta va costa aproape 500.000 de lei şi va avea un ansamblu de joacă tip “Far și vapor”, un ansamblu de joacă pentru copii mici “Dino”, un ansamblu de joacă “Cetate”, 3 leagăne duble, un leagăn tip “Cuib”, un balansoar clasic din lemn, un balansoar cu două arcuri și două locuri, 2 balansoare figurină pe arc, un balansoar figurină cu un arc și patru locuri, un carusel, un leagăn pentru copiii cu dizabilități, 14 bănci lemn pe suport metalic, 3 seturi picnic măsuță și 2 banchete, 3 bănci hexagonale fără spătar în jurul copacilor, 2 panouri de informații, 2 bucăți rastel biciclete, împrejmuire gard lemn cu elemente tematice “copilărie”, alei pietonale din dale de beton, amenajare spațiu verde, dale de protecție din cauciuc, stâlpi de iluminat. Ambele locuri de joacă ar trebui să fie gata până pe data de 1 iunie.

loc de joaca mandresti 1 - FOTO: Cum vor arăta noile locuri de joacă din centrul Focșaniului și din cartierul Mîndreștiloc de joaca mandresti 2 - FOTO: Cum vor arăta noile locuri de joacă din centrul Focșaniului și din cartierul Mîndreștiloc de joaca mandresti 3 - FOTO: Cum vor arăta noile locuri de joacă din centrul Focșaniului și din cartierul Mîndrești

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here