FOTO: EXEMPLU de urmat! Polițiștii din Vrancea au demarat campania “100 pentru viață”

0
367

“100 PENTRU VIAȚĂ” este numele campaniei demarată luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea. Campania este un demers pentru salvarea de vieți omenești și presupune donarea voluntară de sânge pentru sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge din Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea. Acțiunea de solidaritate are loc în contextul sărbătoririi în anul 2018 a Centenarului Marii Uniri, pentru a contribui la creșterea șanselor de supraviețuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii de sânge dar și în sprijinul semenilor cu posibilităti materiale precare. În prima zi a campaniei, 20 de polițiști vrânceni au trecut pragul Centrului de Transfuzii. Gestul lor este unul demn de urmat, mai ales că, tichetele primite în urma donării de sânge vor fi folosite pentru a cumpăra alimente care vor fi donate copiilor și vârstnicilor din Vrancea cu o situație materială precară.

Luni, polițiștilor de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității economice li s-au alăturat luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au înțeles rolul vital al actului de donare de sânge. Astfel, sub sloganul ”Dacă sângele înseamnă viaţă, donarea înseamnă speranţă!”, până la ora 10.30, aproximativ 20 de polițiști vrânceni din cei 100, au răspuns PREZENT apelului la viață. Pornind de la ideea că acest gest de suflet are menirea să aducă un strop de bucurie, speranță și șansă la viată, politistii vrânceni vor valorifica tichetele primite în urma donării iar la finalul campaniei vor cumpăra alimente care ulterior vor fi donate unor copii și vârstnici din județ cu o situație materială precară. Sperăm astfel să putem contribui și prin această cale la salvarea de vieți omenești și îi încurajăm pe toți cei disponibili să se alăture campaniei de donare, au transmis polițiștii vrânceni.

donare sange politia vrancea 14 - FOTO: EXEMPLU de urmat! Polițiștii din Vrancea au demarat campania "100 pentru viață"

donare sange politia vrancea 18 - FOTO: EXEMPLU de urmat! Polițiștii din Vrancea au demarat campania "100 pentru viață"donare sange politia vrancea 17 - FOTO: EXEMPLU de urmat! Polițiștii din Vrancea au demarat campania "100 pentru viață"donare sange politia vrancea 16 - FOTO: EXEMPLU de urmat! Polițiștii din Vrancea au demarat campania "100 pentru viață"donare sange politia vrancea 15 - FOTO: EXEMPLU de urmat! Polițiștii din Vrancea au demarat campania "100 pentru viață"

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here