FOTO: Familii nevoiașe din Golești și Garoafa au primit daruri de la salvatorii din cadrul ISU Vrancea

0
528

Mai multe familii din Golești și Garoafa au primit, joi, vizita pompierilor de la ISU Vrancea. Salvatorii au venit în sprijinul oamenilor nevoiași cărora le-au adus cele necesare pentru a avea ce pune pe mese în zilele de Paște.

“Sfintele Sărbători de Paşte sunt momentul în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalţi, să aibă masa îmbelşugată şi să petreacă momente frumoase împreună. Pentru cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, perioada pregătirilor pentru această sărbătoare ne duce cu gândul la familiile nevoiaşe şi ne face, la fel ca în fiecare an, să încercăm să le aducem un strop de bucurie.

Cu ajutorul pompierilor care ajung, prin misiunile pe care le îndeplinesc, prin diferite zone ale judeţului, şi cu sprijinul autorităţilor administraţiei publice locale, au fost identificate trei familii către care am dorit să ne îndreptăm în Săptămâna Mare. În acest sens, s-au achiziţionat diferite bunuri constând în produse alimentare de bază, produse specifice Paştelui, dar şi dulciuri, activitatea fiind susţinută de Asociaţia „Pompierii Vrânceni”. Astfel, la Garoafa s-au dus ajutoare la două familii cu câte şase membri, dintre care patru copii. Altă familie, din localitatea Goleşti, cu venituri reduse şi dificultăţi materiale, în care mama îngrijeşte singură copilul, a fost vizitată de pompieri în Joia Mare dinaintea Paştelui” au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Toate aceste familii au venituri foarte mici şi trăiesc în fiecare zi cu teama că mâine cei mici vor cere de mâncare şi nu le vor putea pune nimic pe masă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.