FOTO: Gest nemaipomenit făcut de primarul din Cîrligele: a cumpărat biciclete tuturor copiilor din comună!

0
167
Surpriză de proporții pentru cei peste 250 de copii din comuna Cîrligele, care de 1 Iunie au primit un dar nesperat: câte o bicicletă.

Cadourile făcute de primărie au venit cu o zi mai devreme. De ele au avut parte toți copiii care merg la grădiniță sau la școala gimnazială. Bicicletele au fost achiziționate legal și reprezintă un mod prin care primarul a vrut să sărbătorească nu doar Ziua Internațională a Copilului, ci și ziua comunei, care e pe 6 iunie. Pentru ca cei mici să se plimbe în siguranță cu bicicletele, autoritățile din Cîrligele intenționează să restricționeze traficul rutier în centrul comunei în zilele de week-end.

“Cu ocazia zilei internaţionale a copilului, într-o atmosferă plină de veselie, toţi copii din Cârligele au avut astăzi parte de o surpriză nemaipomenită, primind în dar câte o bicicletă. Zâmbetul şi bucuria unui copil sunt darurile cele mai de preţ atât pentru părinţi, profesori şi învăţători, cât şi pentru noi ca reprezentanţi ai administraţiei locale. Să fiţi sănătoşi copii dragi, să aveţi o copilărie cât mai frumoasă şi să vă bucuraţi părinţii cu reuşitele voastre! LA MULŢI ANI, TUTUROR COPIILOR!”, este mesajul postat pe pagina Primăriei Cîrligele.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.