FOTO: I.P.J. Vrancea, în finala Campionatului de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne – ediția 2019

0
80
Pe terenul de sport al Liceului Tehnologic “Ion Mincu” din municipiul Vaslui, a început marți, 27 august a.c., Turneul Final al Campionatului de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne – ediția 2019.

După mai multe etape eliminatorii, la care au participat 88 de echipe (peste 1200 de fotbaliști legitimați) din cadrul tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, în etapacampionatului de minifotbal al MAI finala2 - FOTO: I.P.J. Vrancea, în finala Campionatului de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne – ediția 2019 finală a campionatului s-au calificat opt echipe, printre care și cea a Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Este al doilea an consecutiv în care echipa de minifotbal a I.P.J. Vrancea se califică la faza națională a competiției organizate de M.A.I. După trei zile, cu meciuri intens disputate, astăzi, 29 august, a fost stabilită ierarhia celor mai bune opt echipe participante la etapa finală a campionatului. Astfel, echipa Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a ocupat locul al treilea în clasament. Felicitări tuturor participanților și mult succes în continuare! (Sursa: Comunicat IPJ Vrancea)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here