FOTO: Imagini emoționante cu salvatorii care l-au găsit pe copilul dispărut în pădure la Vizantea Mănăstireasca

0
716

Imagini emoționante au fost postate, joi, pe facebook cu salvatorii care l-au găsit, miercuri, în pădure, pe copilul rătăcit de mama sa.

”Elicopterul SMURD de la Galați a efectuat cu succes o misiune de căutare-salvare a unui copil în vârstă de trei ani, care a fost semnalat dispărut de către membrii familiei. Apelul la 112 privind dispariția copilului din apropierea localității Vizantea Mănăstireasca, județul Vrancea, a fost primit la ora 13.38, pentru căutarea acestuia mobilizându-se imediat echipe de polițiști, jandarmi și pompieri, precum și voluntari. La ora 14.05, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD de la Punctul de Operare Aeromedicală Galați. După un survol de 10 minute al zonei indicate, echipajul aflat sub comanda căpitanului Radu Lespezanu l-a identificat pe copil. Elicopterul a aterizat imediat și l-a preluat, transportându-l în localitatea de unde dispăruse. Starea de sănătate a copilului este bună, el fiind acum alături de familie”, au postat pe facebook reprezentanții ISU Vrancea.

Reamintim, miercuri, un copil de trei ani din localitatea Vizantea Mănăstirească, judeţul Vrancea, dispărut în timp ce se afla cu mama sa la cules de ciuperci, a fost salvat după ce a fost căutat cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie din MAI. Elicopterul a aterizat imediat şi l-a preluat pe copil, iar apoi l-a transportat în localitatea de unde dispăruse. Potrivit oficialilor MAI, starea de sănătate a copilului este bună, el fiind acum alături de familie.

copil-gasit-in-padure-isu-smurd2

copil-gasit-in-padure-isu-smurd3

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.