FOTO: În doar 8 ore, polițiștii din Vrancea au reținut 10 permise, 2 certificate și au amendat 41 de șoferi

0
3842

Polițiștii rutieri acționează în permanență în vederea supravegherii și fluidizării traficului, dar și a prevenirii evenimentelor rutiere de orice fel. În data de 31 iulie a.c., polițiștii au continuat acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. În urma activităților desfășurate, în intervalul 18.00-02.00, polițiștii au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, pentru abateri la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 10 permise de conducere, din care 4 pentru conducerea sub influența alcoolului, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, 3 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru depășirea limitei legale de viteză. De asemenea, au fost retrase și 2 certificate de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat 7 infracţiuni la regimul circulației rutiere, după cum urmează:
3 infracțiuni de conducere a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere și 4 infracțiuni de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii vor continua activitățile, întrucât prevenirea și combaterea ocupă un rol important în scăderea numărului accidentelor rutiere.

VIAȚA TREBUIE SĂ AIBĂ PRIORITATE!

-Adoptați mereu o conduită preventivă!
-Nu consumați băuturi alcoolice sau alte substanțe care vă pot afecta abilitățile de a conduce!
-Adaptați în permanență viteza de deplasare la condițiile de drum și trafic!
-Respectați normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent dacă e vorba de autovehicule sau pietoni!
-Nu vă angajați în efectuarea de depășiri riscante sau neregulamentare!
-Folosiți centura de siguranță! (comunicat IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.