FOTO: Incendiu de proporții pe strada Comisia Centrală din Focșani

0
1126

Pompierii din cadrul ISU Vrancea intervin pentru lichidarea unui incendiu de proporții care a izbucnit marți dimineață la o locuință de pe strada Comisia Centrală. În urma apelului la 112 care anunța incendiul, la fața locului au fost trimise 4 autospeciale cu apă și spumă.

Ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că flăcările se manifestă cu violență, iar apa nu este suficientă. Din cauză că hidranții din zonă erau înghețați, până în momentul în care aceștia au putut fi folosiți au fost solicitate alte două autospeciale cu apă și spumă.

În același timp, s-a cerut și intervenția unei autospeciale de la Stația de Pompieri Vidra.
Întreaga zonă a fost evacuată. Flăcările, alimentate de materiale inflamabile și de vânt, au cuprins 4 gospodării, respectiv două locuințe și două anexe gospodărești, extinzându-se și la un atelier de croitorie.

Două persoane au fost transportate de ambulanțe la spital după ce au suferit atacuri de panică.
incendiu comisia centrala focsani1 - FOTO: Incendiu de proporții pe strada Comisia Centrală din Focșaniincendiu comisia centrala focsani2 - FOTO: Incendiu de proporții pe strada Comisia Centrală din Focșaniincendiu comisia centrala focsani3 - FOTO: Incendiu de proporții pe strada Comisia Centrală din Focșaniincendiu comisia centrala focsani4 - FOTO: Incendiu de proporții pe strada Comisia Centrală din Focșaniincendiu comisia centrala focsani5 - FOTO: Incendiu de proporții pe strada Comisia Centrală din Focșaniincendiu comisia centrala focsani6 - FOTO: Incendiu de proporții pe strada Comisia Centrală din Focșani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.