FOTO: Intervenție dificilă pe munte pentru salvarea unui bărbat

0
290

Miercuri, în jurul orei 13.20, un apel primit în dispeceratul integrat ISU-Ambulantă anunța că un bărbat în vârstă de 33 de ani, aflat într-o zonă greu accesibilă, pe raza comunei Vintileasca (sat Măgura), se simte rău. Către zona indicată s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu un APIC (autospecială de primă intervenție și comandă – autoturism 4×4) și un UTV Argo 8×8 (șenilata), care au intervenit în colaborare cu SVSU Vintileasca, pentru transportul persoanei respective din locul în care se afla la elicopterul SMURD.

Intervenția s-a dovedit a fi una dificilă, având în vedere faptul că salvatorii s-au deplasat cu UTV-ul cca. 1 km, iar pe o distanță de cca. 1 km au fost nevoiți să transporte persoana respectivă cu ajutorul unei tărgi, a corzilor și cordițelor.

Intevenția s-a finalizat în jurul orei 17.40. Persoana respectivă face parte dintr-un grup de cercetători.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.