FOTO: Jandarmii „au descins” la Prefectura Vrancea | S-au putut auzi colinde tradiționale românești

0
78

Ajunul Crăciunului a venit cu parfum de sărbătoare la Instituția Prefectului Vrancea. Prefectul Gheorghiță Berbece a fost gazda unui grup de colindători ieșiți din tipare. Cele mai bune voci ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea s-au unit ca să anunțe, într-un singur glas, marea veste a Nașterii Domnului. Jandarmii vrânceni au oferit un scurt program de colinde tradiționale românești. Prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, le-a mulțumit pentru că sunt păstrători ai tradiției, pe care vor în acest fel să o transmită mai departe.
“Jandarmii vrânceni care ne-au trecut pragul ne-au făcut să simțim Crăciunul mai aproape, cu o suită de colinde și au reușit să ne transmită bucuria sărbătorilor de iarnă. Le mulțumim pentru vizită colindătorilor în uniformă și dorim sărbători fericite și liniștite, așa cum le dorim tuturor cetățenilor județului Vrancea”, a declarat prefectul Gheorghiță Berbece.

colind prefectura jandarmi 3 - FOTO: Jandarmii "au descins" la Prefectura Vrancea | S-au putut auzi colinde tradiționale româneșticolind prefectura jandarmi 1 - FOTO: Jandarmii "au descins" la Prefectura Vrancea | S-au putut auzi colinde tradiționale românești

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here