FOTO: Jandarmii vrânceni au donat sânge

2
263
Jandarmii vrânceni au răspuns pozitiv apelului făcut de Centrul de Transfuzii Sanguine Focșani, care se confruntă de mai multă vreme cu o criză de sânge.

Un număr considerabil de cadre ale IJJ Vrancea s-au deplasat la Centru unde, după efectuarea analizelor preliminare, li s-a recoltat sânge.

“Trebuie să conştientizăm importanţa donării de sânge şi să înţelegem că sângele înseamnă viaţă, şi de ce nu, trebuie să ne gândim că şi noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge pentru ca viaţa să ne fie salvată. Fiind o acţiune umanitară, jandarmii vrânceni îşi doresc ca un număr cât mai mare de persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om aflat în suferinţă”, a declarat maior George Petrea, purtător de cuvânt al IJJ Vrancea.

donare de sange jandarmeria vrancea1 - FOTO: Jandarmii vrânceni au donat sângedonare de sange jandarmeria vrancea2 - FOTO: Jandarmii vrânceni au donat sângedonare de sange jandarmeria vrancea3 - FOTO: Jandarmii vrânceni au donat sânge

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.