FOTO: Lacrimi de foc pentru Coco. Tânărul a fost condus sâmbătă pe ultimul drum

2
4332

Au curs râuri de lacrimi amare pentru Coco, tânărul de 22 de ani care a murit luni seara într-un teribil accident produs pe Bulevardul Cuza Vodă din Focșani. Costel Virgil Chivu a fost condus sâmbătă pe ultimul drum de către familie și prieteni, încă șocați de sfârșitul crud al tânărului.

Coco, așa cum îi spuneau cei care l-au iubit, își va dormi somnul de veci în cimitirul Bisericii Sfântul Dumitru din Focșani. Costel Virgil Chivu a sfârșit luni seară într-un cumplit accident de circulație produs în apropierea Parchetului din Focșani. El se afla într-un autoturism Renault când, la un moment dat, șoferul mașinii a scăpat volanul de sub control, a lovit un copac și apoi un stâlp.

În urma impactului nimicitor, Coco a murit pe loc, șoferul mașinii a fost grav rănit, fiind în comă, în timp ce un al treilea tânăr, de 18 ani, a fost de asemenea rănit, însă fără a-i fi pusă viața în pericol.

inmormantare chivu costel1 - FOTO: Lacrimi de foc pentru Coco. Tânărul a fost condus sâmbătă pe ultimul druminmormantare chivu costel2 - FOTO: Lacrimi de foc pentru Coco. Tânărul a fost condus sâmbătă pe ultimul druminmormantare chivu costel4 - FOTO: Lacrimi de foc pentru Coco. Tânărul a fost condus sâmbătă pe ultimul druminmormantare chivu costel5 - FOTO: Lacrimi de foc pentru Coco. Tânărul a fost condus sâmbătă pe ultimul drum

Loading...

2 COMENTARII

  1. Săracul de el… venea un copac spre el cu viteză și nu l-a putut evita… Se cheamă selecția naturală a idioților. Ca și în natură, și în civilizațiile umane (pfff…) numărul de idioți se păstrează constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here