FOTO: Locul de joacă de la gară, VANDALIZAT, la câteva ore de la inaugurare! Au fost date primele amenzi

0
1271

Sâmbătă a fost inaugurat un nou loc de joacă pentru copii, în zona intersecției străzii Longinescu cu pasajul Vîlcele. Pentru copii și părinți a fost o mare bucurie, mai ales că în zona respectivă nu a fost niciodată un loc de joacă. Însă la doar câteva ore de la inaugurare, au apărut și primele persoane certate cu bunul simț.

loc de joaca gara vandalizat1 - FOTO: Locul de joacă de la gară, VANDALIZAT, la câteva ore de la inaugurare! Au fost date primele amenzi“Există persoane care nu au niciun respect față de copiii noștri în primul rând, dovadă în acest sens stând chiar comportamentul și atitudinea acestora. Nu este normal să ai coșul de gunoi la mai puțin de doi pași de tine și tu să arunci semințe și tot felul de gunoaie pe jos. La fel cum nu este normal nici ca persoane cu înălțimea și greutatea unor adulți să se joace într-un mod necorespunzător în ansambluri special amenajate de fapt pentru cei mici”, au transmis reprezentanții Primăriei Focșani. Primăria anunță că toți cei mai sus amintiți au fost amendați de Poliția Locală. În plus, Primăria anunță că vor asigura pază și supraveghere video pentru toate locurile de joacă din oraș.

“Totodată facem și un apel public la toți cetățenii să respecte ordinea și liniștea publică, dar și limita de vârstă în locurile de joacă! Depinde de noi în primul rând să nu distrugem ceea ce abia s-a făcut și să păstrăm în cele mai bune condiții aceste locuri în care copiii noștri se pot bucura și juca în voie”, mai transmit autoritățile locale.

loc de joaca gara vandalizat2 - FOTO: Locul de joacă de la gară, VANDALIZAT, la câteva ore de la inaugurare! Au fost date primele amenzi

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here