FOTO: Luptă contracronometru a pompierilor pentru salvarea victimei unui accident rutier

0
899

Arde o maşină, la Dumbrăveni. Atât a fost anunţat la 112, vineri seara. O intervenţie banală pentru pompierii de la ISU Vrancea, care au trimis la faţa locului o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Focșani. Ceea ce părea o intervenţie banală şi o misiune ușoară s-a dovedit a fi o luptă contracronometru pentru salvarea unei vieți.

La faţa locului, pompierii au găsit un autoturism răsturnat care luase foc, un incendiu propagat la vegetația uscată din jur, dar şi o victimă. La circa 10 metri distanţă se afla șoferul autoturismului căzut într-o râpă. Pompierii au localizat și au stins incendiul, dar concomitent au acționat şi pentru evacuarea victimei. Bărbatul, de 24 de ani, era hipotermic şi semiconștient.

După acordarea primelor îngrijiri, acesta a fost predat echipajului SAJ, care între timp ajunsese la faţa locului. În ceea ce priveşte incendiu, pompierii au stabilit că acesta a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Autoturismul a ars în proporție de 90 %.

incendiu masina noapte dumbraveni1 - FOTO: Luptă contracronometru a pompierilor pentru salvarea victimei unui accident rutierincendiu masina noapte dumbraveni3 - FOTO: Luptă contracronometru a pompierilor pentru salvarea victimei unui accident rutier

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.