FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. “Focșani NU ESTE oraș scrumieră”!

0
398

În această seară a avut loc o acțiune civică în centrul Focșaniului, ca răspuns la o campanie inițiată pe Facebook de un focșănean. Nelu Năstase Surăianu a lansat o provocare pe Facebook și a creat un eveniment, apelând la focșăneni să nu mai arunce chiștoacele pe stradă. Mai multe persoane au răspuns individual la provocare, inclusiv cei doi viceprimari ai municipiului, Marius Iorga și Ionuț Mersoiu. Pentru această seară, el a chemat oamenii în Piața Unirii, ca să adune de pe jos chiștoacele aruncate de persoane lipsite de bun simț. Circa 20 de persoane au răspuns invitației lansate în mediul online. Totuși, prada lor a fost bogată. Participanții au umplut bidoanele de 1 litru cu care au fost dotați, cu chiștoace adunate de pe stradă sau din iarbă. Printre cei 20 de participanți s-au număart și câțiva copii. Copiii le-au luat-o cu mult înainte adulților. Înaintea adunării din Piața Unirii, elevii clasei a IV-a A de la Școala Nr. 3 au ieșit pe stradă cu același scop. Copiii au umplut un bidon de 5 litri cu chiștoace adunate din apropierea școlii și a Inspectoratului Școlar, iar încă un bidon a fost umplut pe jumătate. Copiii le-au dat o lecție adulților, care ar trebui să învețe să nu mai arunce gunoaiele, inclusiv mucurile de țigară, pe unde apucă.

strada nu e scrumiera 1 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!strada nu e scrumiera chistoace3 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!

strada nu e scrumiera chistoace4 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!strada nu e scrumiera chistoace5 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!strada nu e scrumiera chistoace6 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!

strada nu e scrumiera chistoace7 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!

strada nu e scrumiera chistoace8 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!strada nu e scrumiera chistoace9 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!strada nu e scrumiera chistoace10 - FOTO: Mii de mucuri de țigară, adunate din centrul orașului. "Focșani NU ESTE oraș scrumieră"!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.