FOTO: Moș Crăciun le-a trimis daruri micilor fotbaliști de la Galactic Focșani

0
281

Ziua de luni a fost una plină de emoții pentru micii fotbaliști de la Galactic Focșani, care sunt născuți între anii 2007-2010. Ei au fost convocați la lot, dar nu pentru că aveau vreun meci, ci pentru că au avut parte de o surpriză: Moș Crăciun le-a trimis daruri.

Mesagerii Moșului au fost chiar cei care îi pregătesc pe copii să devină viitorii mari fotbaliști. Moș Crăciun a avut și un ajutor de nădejde, având sprijinul unor sponsori generoși, respectiv Corin Com, Roșca Conf, Alivis Travel și Autovip Focșani. Toți cei 45 de copii au primit daruri. Alături de marea echipă de la Galatic Focșani s-a aflat și viceprimarul municipiului, Marius Iorga, care i-a asigurat pe micii fotbaliști de sprijinul pe care îl vor avea în viitor de la municipalitate.

“Îl felicit pe antrenorul Elvis Ilaș pentru munca pe care o depune. Știu că fără ajutorul părinților nu se poate face performanță. Primăria Focșani și Consiliul Local Focșani vor susține tot ce înseamnă sport în Focșani și vrem să readucem fotbalul pe prima treaptă a sportului focșănean”, a declarat Marius Iorga.

În semn de recunoștință și apreciere, antrenorul Elvis Ilaș i-a făcut cadou viceprimarului Focșaniului, la final, o minge de fotbal.

galactic-focsani2 galactic-focsani3 galactic-focsani4 galactic-focsani5

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.