FOTO: Moș Crăciun-polițist a poposit la copiii instituționalizați la Măicănești

0
212

Pentru că sărbătoarea Crăciunului ne îndeamnă să fim mai buni, mai generoși și mai atenți la cei din jurul nostru  și pentru că Moșul trebuie să vină și la copiii instituționalizați, polițiștii vrânceni s-au gândit să le facă o surpriză copiilor aflați la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești.

Astfel, polițiștii le-au oferit copiilor cadouri, ce au constat în dulciuri, fructe și alte produse. Toate acestea au fost achiziționate cu bani din contribuția benevolă a cadrelor IPJ Vrancea, în total fiind distribuite 85 de pachete.

Acesta este cel de-al 26-lea an în care polițiștii vrânceni merg cu cadouri de Crăciun la copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești.

În semn de mulțumire pentru darurile primite, copiii au pregătit un frumos program de colinde.

Totodată, polițiștii au mai oferit cadouri și unei familii din comuna Suraia. Cei patru copii ai familiei, copii cu vârste cuprinse intre 8 luni și 7 ani, au primit dulciuri și alimente, precum și mai multe hăinuțe.

politisti-cadouri-maicanesti1 politisti-cadouri-maicanesti3

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.