FOTO: Moș Crăciun a venit pentru copiii bolnavi de diabet

0
179

Vineri a avut loc un eveniment mult așteptat de copiii bolnavi de diabet din județul Vrancea: serbarea de Crăciun care le este dedicată.

Este un eveniment creat de regretatul medic diabetolog Gheorghe Cocioabă, care nu a murit odată cu el. Anul acesta, pe lângă sponsorii care le-au făcut micuților o bucurie, s-a aflat alături de copii și Primăria Focșani. Consiliul Local a alocat bani pentru acest eveniment, iar vineri copiilor le-au fost înmânate darurile.

Cadourile au fost scoase în sac de nimeni altul decât Moș Crăciun, care nu a lipsit nici de această dată de la întâlnirea cu micuții care au nevoi speciale. Darurile au constat, în cea mai mare măsură, în dulciuri speciale, care nu conțin zahăr, extrem de periculos în cazul bolnavilor de diabet.

În semn de mulțumire, copiii au cântat, au dansat și au colindat.

mos-craciun-focsani2 mos-craciun-focsani3 mos-craciun-focsani4 mos-craciun-focsani5

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.