FOTO: Nike şi Channel contrafăcute! Gălăţean prins cu mărfuri contrafăcute, la vânzare

0
236
Un bărbat din Tecuci care a venit la Focşani în încercarea de a face bani uşor, păcălind oamenii, s-a ales cu dosar penal după ce le-a ieşit jandarmilor în cale.

Oamenii legi s-au mirat să vadă cum mărfuri aşa-zis de firmă sunt vândute la colţ de stradă, la preţuri cu mult mai mici decât cele din magazin. S-a întâmplat într-o parcare de pe strada Bicaz, unde bărbatul de 32 de ani încerca să-şi ademenească clienţii cu cămăşi, pantaloni, pantofi sport, ceasuri, şepci şi parfumuri, toate inscripţionate cu numele unor mărci consacrate. Luat la întrebări de jandarmi despre documentele de provenienţă a mărfii, bărbatul n-a putut arăta nici un act. El a recunoscut că știa că bunurile sunt contrafăcute și le-a spus jandarmilor că le-a cumpărat dintr-un centru comercial din București.

“Persoanei depistate i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90 lit. b, din Legea 84/ 1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, actele de sesizare împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării au fost predate la I.P.J. Vrancea – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice”, au transmis reprezentanții IJJ Vrancea.

bunuri-confiscate2 bunuri-confiscate3

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.