Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateFOTO! Operațiunea “găleata și uleiul” la Valea Sării! Primarul PSD, Valentin Marcu, împarte bătrânilor din comună...

  FOTO! Operațiunea “găleata și uleiul” la Valea Sării! Primarul PSD, Valentin Marcu, împarte bătrânilor din comună cearșafuri și produse de curățenie

  Cu toate că până la începerea campaniei electorale mai sunt puțin peste trei săptămâni, primarul PSD din Valea Sării s-a gândit să fure startul și a demarat o acțiune măreață în comuna pe care vremelnic o păstorește. Valentin Marcu, însoțit de angajați din primărie au demarat programul “găleata și uleiul”, doar că de data asta lista produselor împărțite locuitorilor din comună a fost mult mai bogată: cearșafuri, produse de curățenie și de îngrijire personală. Și ca să îmbrace acest heirupism electoral într-o formă aparent legală, Primăria Valea Sării a postat pe Facebook un text prin care anunță cetățenii din comună că, “din convingere”, continuă distribuirea produselor achiziționate prin “Proiectul de Acordare Servicii Sociale”.

  Nu știm la ce proiect se referă primăria, însă, totul pare o mare pomană preelectorală suportată din bugetul local. Și pentru că cetățenii din comună au început să-i atragă atenția că ceea ce face nu este tocmai legal, primarul ar fi cerut imperativ ca toate comentariile publice la postarea primăriei să fie limitate. Revenind la cadrul legal pentru acesta acțiune, am fost curioși să vedem ce presupune mai exact acest program și am intrat pe pagina de internet a Primăriei Valea Sării. Aici, surpriză! Informațiile publice din categoria asistență socială nu au mai fost actualizate de vreo 5 ani de zile.

  Aşa că, marea acțiune demarată zilele acestea la Valea Sării nu poate fi catalogată decât o “pomană electorală” cu scopul de a mai strânge câteva voturi în plus de la bătrânii care se bucură atunci când primesc un banal cadou. (Sursă foto: Facebook: Primăria Valea Sării)

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...