FOTO: Patru licee și o școală generală se “bat” pentru un Focșani mai curat

0
538
Primăria Focșani a dat start votului pentru concursul “Mie-mi pasă! Las curat în urma mea!”. Cinci unități de învățământ, care au depus proiecte, au trecut în etapa de vot, iar acum proiectele pot fi votate de focșăneni.

Elevii, coordonați de profesori, își propun să dea o mână de ajutor Primăriei pentru menținerea curățeniei în oraș și creșterea gradului de civilizație și educație în rândul focșănenilor care aruncă gunoaie la voia întâmplării. În competiție sunt Colegiul Tehnic “Valeriu D. Cotea”, Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”, Școala Gimnazială “Alexandru Vlahuță”, Liceul Pedagogic “Spiru Haret” și Colegiul “Alexandru Ioan Cuza”. Elevii propun soluții concrete, de la eliminarea mucurilor de țigară, a mizeriei lăsată de câini, până la dezvoltarea comportamentului ecologic al elevilor și chiar educarea întregii populații a Focșaniului pentru a pătras orașul curat. Fiecare proiect poate fi consultat pe site-ul Primăriei Focșani, la acest link:
http://www.focsani.info/stiri/informare-concurs-quot-mie-mi-pasa-las-curat-in-urma-mea-quot
Pentru a fi votat proiectul preferat, este necesar un ”like” acordat liceului/școlii care a propus proiectul, pe pagina de Facebook a Primăriei Focșani.
Punctajul lucrărilor va fi, ȋn proporţie de 25%, din partea unui juriu profesionist – desemnat de către primarul Cristi Misăilă, restul de 75% fiind reprezentat de votul publicului.
Vor fi trei câștigători, care vor fi anunțați pe 21 februarie, iar fiecare echipă câştigătoare va avea posibilitatea să deruleze efectiv campania-pilot propusă, ȋn limita unui buget maxim de 1000 lei/campanie. Proiectele câştigătoare vor sta la baza unor campanii extinse ulterior, ale administraţiei locale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.