FOTO: Percheziții în Vrancea și alte 3 județe, la contrabandiști de țigări

0
283

foto perchezitii

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Brăila efectuează luni 32 de percheziții domiciliare, pe raza a patru județe, între care și Vrancea, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

“La data de 26 octombrie a.c., poliţişti ai Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate Brăila, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Brăila, efectuează 32 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Brăila, Galaţi, Vrancea şi Suceava. Perchezițiile sunt efectuate la domiciliile membrilor unei grupări infracționale organizate bănuiți de contrabandă cu țigarete și la firmele administrate de aceștia”, susțin polițiștii din  Brăila.

La acțiunea participă peste 100 de polițiști de combaterea acriminalității organizate din Brăila, Vrancea și Suceava, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, precum și luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Brăila și ai Inspectoratului de Jandarmi Brăila.

Acţiunea vizează tragerea la răspundere penală a persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni săvârşite în perioada 2010-2015.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.