FOTO: Petiție pentru un loc de joacă la Catedrală

0
569

Aproximativ 100 de focșăneni, care locuiesc în zona Catedralei Sf. Cuvioasa Parascheva, au depus o petiție la Primăria Focșani prin care solicită amenajarea unui loc de joacă lângă lăcașul de cult. Cetățenii vor ca locul de joacă, alături de un spațiu verde, să fie amenajat pe un teren în suprafață de 184 de metri pătrați, situat în spatele Catedralei. Același teren a fost solicitat Primăriei de Biserică, unde Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a anunțat că ar vrea să construiască o casă praznicală și să amenajeze un centru social. Solicitarea venită din partea Bisericii a fost discutată în ultima ședință a Consiliului Local Focșani, dar proiectul a picat la vot.

„Solicităm administrației publice locale din Focșani înființarea în zona strada Republicii nr. 41, pe suprafața de 184 mp., a unui spațiu verde pentru recreere și a unui loc de joacă pentru copiii din zonă. Menționăm că cei mici nu se pot juca în zona de promenadă de la Pasajul Piața Moldovei, zonă extrem de aglomerată, cu magazine și tarabe și total nepotrivită pentru copii“, au scris focșănenii în petiția depusă la Primărie.

petitie-1 petitie-2 petitie-3 petitie-4 petitie-5

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.