FOTO: Polițiști din Garoafa, eroi după ce au salvat un… boboc de rață

0
Doi polițiști din Garoafa au devenit eroi în toată regula după ce au salvat un boboc de rață. Acesta era într-un canal de colectare, pe marginea DN2, și nu avea cum să iasă.

Misiunea de salvare a fost prezentată de Poliția Română pe pagina sa de Facebook, gestul celor doi polițiști vrânceni încadrându-i pe aceștia, în opinia superiorilor, la categoria “polițiștii zilei”. „Mac-mac… dar nimic în jur. Adrian și Tudor, de la Postul de Poliție Garoafa, județul Vrancea, au auzit acest sunet, dar prin preajmă nu se vedea nimic care să le fi indicat sursa. Nici nu avea cum, pentru că sunetul se auzea chiar de sub ei, din canalul de colectare a apei pluviale de la marginea DN2 E85, care era acoperit cu beton. Adrian a scos puiul din canal ,,și pentru că toate acestea trebuiau să parte un nume”, polițiștii l-au numit Vlăduț.

politisti garoafa misiune de salvare boboc de rata1 - FOTO: Polițiști din Garoafa, eroi după ce au salvat un... boboc de rață”De azi îl strigăm pe nume. Nu o să fie doar un boboc în plus la numărătoare. Acum face parte din familie!” Pentru Vlăduț, cei doi colegi au fost oamenii potriviți la locul potrivit, iar Mihai nu este la prima sa intervenție salvatoare. La fel a procedat și în anul 2017, când, alături de colegul lui Alexandru, a intervenit pentru a salva o femeie care se afla blocată într-un autoturism căzut în râul Putna. Aceasta se refugiase în partea din spate a mașinii, întrucât apa intrase în vehicul, iar polițiștii au scos-o teafără de acolo. Felicitări, colegi! Suntem mândri voi! Viața are prioritate, indiferent despre cine vorbim! P.S.: pentru șoferii care claxonau atunci când polițiștii căutau în canal: nu scăpaseră cheile de la Logan, îl salvau pe Vlăduț!”, scrie pe pagina de Facebook a Poliției Române.

politisti garoafa misiune de salvare boboc de rata2 - FOTO: Polițiști din Garoafa, eroi după ce au salvat un... boboc de rață

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here