FOTO: Polițiștii au făcut câțiva copii fericiți! Le-au cumpărat ghiozdane, haine și tot ce le trebuie pentru școală

0
136

Polițiștii vrânceni au reușit să aducă zâmbetul pe buzele unor copii care provin din familii cu posibilități materiale reduse. Oamenii legii au pus mână de la mână, iar ieri au mers la două familii din comuna Vârteșcoiu, cu trei, respectiv doi copii, cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani. Aceștia au primit din partea polițiștilor, atât rechizite cât și alimente. Astăzi, atenția polițiștilor s-a concentrat pe o familie din satul Ciușlea, comuna Garoafa, compusă dintr-un tată de 65 de ani și cinci băieți, pe care îi crește singur. În ciuda situației materiale precare, frații sunt toți premianți.

“Ne-am gândit să facem cu ei ceva inedit, așa că i-am scos la o plimbare în familie, de care nu au mai avut parte până acum. Am fost la cumpărături, unde au avut ocazia să își aleagă singuri îmbrăcămintea și încălțămintea dorită, plecând astfel din magazin echipați complet pentru prima zi de școală. Ne-am oprit apoi la un suc și o gustare, nelipsind, bineînțeles nici vizita la locul de joacă! Înainte de a pleca totuși acasă, ne-am oprit și la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, unde copiilor, cu vârsta între 7 și 15 ani, li s-au oferit rechizitele necesare pentru școală. Cu siguranță această zi nu va fi uitată, nici de către ei și nici de noi, deoarece am promis că vom reveni, mai ales că “prâslea” își dorește să devină polițist! Întâlnirea s-a încheiat pe prispa casei, unde copiii i-au povestit tatălui tot ceea ce au făcut și i-au arătat cadourile primite. Deși am petrecut doar câteva ore împreună, a fost suficient pentru a ne împrieteni și a ne despărți cu greu unii de alții!”, au transmis polițiștii vrânceni.

Tot azi, oamenii legii au mai ajuns în comuna Țifești, satul Sârbi, unde un alt tată își crește singur copiii. Cei doi băieți au primit atât rechizite, cât și produse alimentare. Drumul a continuat până la o casă izolată, în câmp, în satul Jiliște din comuna Slobozia Ciorăști, unde polițiștii au oferit din nou rechizite, produse de igienă și alimente, unui număr de patru copii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.