FOTO: Polițiștii vrânceni au donat sânge. Cu bonurile primite, au ajutat o familie nevoiașă din Vulturu  

0
1315

Polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-au aflat joi dimineață, la Spitalul Județean Sf. Pantelimon din municipiul Focșani, pentru a dona sânge.

Un grup alcătuit din 15 polițiști a avut această inițiativă umanitară in condițiile in care unitățile medicale suferă din cauza lipsei acute de sânge necesar intervențiilor de urgenta.

Polițiștii nu sunt nici la prima si nici la ultima activitate de felul acesta, in cursul acestei săptămânii si alți polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au donat sânge.

Mascații, cu bonurile primite pentru donare precum și din contribuția benevolă, au cumpărat produse alimentare și dulciuri pe care le-au oferit unei familii din comuna Vulturu, familie care locuiește in condiții modeste.

Cei patru minori ai familiei cu vârste intre 4 si 8 ani s-au bucurat de vizita polițiștilor si le-au promis ca ii vor recompensa cu rezultate bune la învățătură si ii vor colinda cu ocazia Sărbătorilor de Iarna.

Pe această cale, polițiștii vrânceni îndeamnă toți cetățenii care îndeplinesc condițiile necesare, să facă acest gest umanitar.

politisti-donare-sange-alimente-vulturu2

politisti-donare-sange-alimente-vulturu3

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.