FOTO! Polițiștii vrânceni au răspuns „prezent” la campania de donare de sânge | IPJ Vrancea: „Erou putem fi oricare dintre noi atunci când alegem să donăm sânge

0
189

DE ZIUA MONDIALĂ A DONATORULUI DE SÂNGE, ALĂTURI DE SEMENII AFLAȚI ÎN NEVOIE

Polițiștii vrânceni au fost astăzi, 14 iunie, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, pentru a dona sânge. La cea de-a doua campanie din acest an, alături de alți oameni de bine prezenți la CTS Vrancea, ne-am bucurat să fim alături, prin acest gest pe cât de mic, pe atât de însemnat, de cei care au nevoie de sânge. Eroii nu poartă întotdeauna pelerină! Erou putem fi oricare dintre noi atunci când alegem să donăm sânge! Să salvăm vieți! Să oferim încredere și speranță semenilor noștri! Felicităm pe această cale toți donatorii care săvârșesc periodic acest gest neprețuit. Ne înclinăm în fața dumneavoastră! Îndemnăm pe toți cei care sunt eligibili, să devină donatori! STĂ ÎN PUTEREA NOASTRĂ , A TUTUROR! DONEAZĂ!SÂNGELE TĂU POATE FI MIRACOL PENTRU O NOUĂ VIAȚĂ! (comunicat IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.