FOTO: Pompierii au dăruit cadouri familiilor nevoiașe din Vrancea

0
162

Cadrele Inspectoratului pentru situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vranceaau dorit să marcheze aniversarea Zilei Protecției Civile din România cu zâmbet de copil. Mereu alături de oamenii aflați în impas, aceștia au venit și de această dată în sprijinul celor care se luptă zi de zi cu greutățile vieții.

Rechizitele, dulciurile, alimentele, achiziţionate în urma contribuţiei benevole a pompierilor vrânceni, au ajuns la două familii cu venituri modeste.

Astfel, în data de 26 februarie, s-au dus ajutoare la o familie formată din cinci membri în comuna Golești. Cei patru copii de vârste diferites-au bucurat de darurile primite iar mama a fost fericită că pentru moment poate depăși teama zilei de mâine. În data de 27 februarie, donațiile pompierilor s-au îndreptat spre o familie din localitatea Tulnici, cu venituri reduse şi dificultăţi materiale, unde mama îngrijeşte singură cinci copii.

Pompierii vrânceni se implică permanent în comunitatea în care trăiesc, desfăşurând activităţi specifice de protecţie a populaţiei, bunurilor şi mediului împotriva efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă. Cu ocazia diferitelor sărbători, s-au iniţiat acţiuni umanitare  cu scopul de aajuta semenii și de a le fi alăturiîn momente dificile.Convingerea  că  solidaritatea și ajutorul oferit aduc un gram de lumină în viața celor care se confruntă cu greutăți vor mobiliza în continuare salvatorii în desfășurarea unor astfel de acțiuni.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.