Pompierii vrânceni au ţinut un moment de reculegere în memoria colegului lor mort în intervenţia de la Jilava

0
538

Sirenele au sunat prelung, vineri,  în memoria Sublocotenentului p.m. Răzvan Dumitru Luchian, care a încetat din viaţă în dimineaţa zilei de 06.06.2016, în timpul intervenţiei pentru stingerea unui puternic incendiu la o fabrică din localitatea Jilava. În vârstă de 34 de ani, acesta era pompier la Garda Măgurele a Detaşamentului de Pompieri Buftea din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti – Ilfov.

Timp de un minut, pompierii vrânceni, adunaţi pe platourile subunităţilor, au ţinut un moment de reculegere, iar semnalele luminoase şi sirenele autospecialelor de intervenţie au funcţionat în semn de solidaritate cu familia şi prietenii eroului pompier condus, azi, pe ultimul drum.

„În aceste momente de durere, deplângem cu toţii, alături de familia greu încercată, plecarea dintre noi a tânărului nostru camarad, care a fost un exemplu de dăruire profesională şi devotament. Este o grea încercare şi o pierdere ireparabilă pentru familia tânărului pompier, pentru colegii lui, dar şi pentru toţi pompierii români. În numele meu personal, dar şi al conducerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, exprim profunda compasiune şi solidaritate, în acest moment tragic, faţă de toţi cei care l-au cunoscut pe colegul nostru şi sincerele mele condoleanţe pentru familia îndurerată.”, a transmis domnul colonel Jenică Lazăr, adjunct al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea.

isu vrancea1 - Pompierii vrânceni au ţinut un moment de reculegere în memoria colegului lor mort în intervenţia de la Jilava

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.