FOTO: Primăria Orașului Panciu a aprins luminile din bradul de Crăciun

0
116

Marți, 5 decembrie 2017, Primăria Orașului Panciu a aprins luminile din bradul de Crăciun, dând startul Sărbătorilor de iarnă. După tradiție, bradul a fost amplasat în Centrul Civic, în imediata apropiere a Monumentului Eroilor. Concomitent, au fost aprinse și ghirlandele cu beculețe multicolore montate pe Bd. Independenței și străzile Nicolae Titulescu, Ghiocei și Ciprian Porumbescu.

„Marți seară, în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae, am aprins luminile din bradul de Crăciun. Este o tradiție care marchează începutul Sărbătorilor de iarnă, cea mai așteptată perioadă din an. De asemenea, am aprins și iluminatul festiv de pe principalele artere de circulație din oraș. În zilele următoare, vor fi montate în Parcul Central și în Parcul Palatului Administrativ și figurinele luminoase îndrăgite de copii: Moș Crăciun, săniuța trasă de reni, omul de zăpadă, ursul polar“, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef a precizat că și locuitorii celor 5 cartiere din zona periurbană – Satu Nou, Crucea de Jos, Dumbrava, Crucea de Sus și Neicu – se vor bucura de iluminatul festiv specific Sărbătorilor de iarnă.

„Anul acesta, ne-am propus ca iluminatul festiv din perioada sărbătorilor să se extindă și în principalele zone din cele 5 cartiere periurbane, astfel încât, de Crăciun și Anul Nou, orașul nostru să fie cât mai frumos!“, a afirmat primarul Iulian Nica.

Bradul de Crăciun va fi împodobit atât la Palatul Administrativ, cât și la instituțiile aflate în subordinea Primăriei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.