FOTO: Primăria Panciu a refăcut marcajele rutiere din oraș

0
111

Primăria Panciu a refăcut marcajele rutiere de pe principalele artere de circulație din oraș. Lucrările au vizat atât marcajele longitudinale, cât și cele pietonale.

„Lucrările de refacere a marcajelor rutiere s-au desfășurat atât în zona centrală, respectiv pe strada Nicolae Titulescu, care face parte din DN 2L Tișița-Soveja, cât și pe străzile adiacente. Cu acest prilej, s-au  reînnoit și marcajele longitudinale și trecerile de pietoni. Lucrările sunt imperios necesare pentru siguranța circulației, mai ales în zonele aglomerate, școli și grădinițe“, a declarat primarul Iulian Nica.

Refacerea marcajelor stradale completează acțiunile incluse din programul de înfrumusețare a orașului. Printre lucrările efectuate până în prezent se numără: toaletarea arborilor stradali și ornamentali, văruirea copacilor și vopsirea bordurilor, curătarea șanțurilor și a rigolelor,  montarea jardinierelor și a conurilor cu oluri, în zona centrală și a Palatului Administrativ. Tot în programul de înfrumusețare edilitară a fost prevăzută și asfaltarea străzilor Mihai Eminescu și Dumbrava, lucrări realizate datorită proiectului Modernizare tramă stradală în zona centrală a orașului Panciu, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„În această perioadă, Primăria Orașului Panciu a început și montarea mobilierului urban nou, constând în bănci și coșuri de gunoi, pe Bulevardul Independenței. Săptămâna viitoare vom continua montarea mobilierului urban și pe strada Nicolae Titulescu, tronsonul cuprins între fostul motel și Spitalul Orășenesc. În cel mult o săptămână, Bulevardul Independenței va fi din nou iluminat în integralitate, deoarece suntem foarte aproape de finalizarea lucrărilor la rețeaua subterană de iluminat care alimentează cu energie electrică stâlpii din această zonă“, a afirmat primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here