FOTO! Razie de noapte în Focșani! Acțiunea polițiștilor a avut ca scop depistarea persoanelor drogate la volan

0
897

În noaptea de 23/24 iulie a.c., în intervalul orar 00.00 – 04.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Focșani, ce a avut drept scop combaterea consumului și a traficului de droguri, precum și combaterea faptelor antisociale. Cu această ocazie, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea persoanelor care conduc vehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
Astfel, au fost controlate peste 50 de autovehicule și testați cu aparatul etilotest peste 35 de conducători auto. În cadrul activităților, polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere. Doi conducători auto au fost depistați la volan sub influența substanțelor psihoactive, iar un alt conducător auto nu deținea permis de conducere.  Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale, pentru “Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” (art. 336 alin. 2 C.P.), respectiv “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  De asemenea, polițiștii au aplicat 6 sancţiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.400 lei, au reținut 2 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare, precum și plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului în cauză. (comunicat IPJ Vrancea)

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.