FOTO! Școală politică organizată de TNL Vrancea la care participă tinerii liberali din județ

0
431

Două zile pline pentru tinerii liberali din Vrancea. Începând de vineri și până duminică, peste 30 de tineri participă la Școala Politică “Nicolae N. Săveanu” organizată de Tineretul Național Liberal Vrancea, în localitatea Soveja. La deschiderea oficială de sâmbătă au participat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, subprefecți județului, Claudia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece, primarul liberal al comunei Soveja, Ionuț Filimon, primarii din comunele Bolotești, Vizantea-Livezi, dar și primarul orașului Adjud, Florin Nechifor. Moderator al școlii politice a fost președintele TNL Vrancea și consilier județean, Claudiu Matei. În cadrul acestui eveniment, participării vor fi parte a mai multor workshopuri și ateliere de lucru care vizează subiecte cum ar fi: comunicarea istoria liberalismului în județul Vrancea, dar și discuții privind obiceiurile și tradițiile zonei Soveja, potențial turistic și proiecte aflate în derulare sau finalizate, proiectele liberale de la nivel județean. Unul dintre rolurile principale ale școlii politice este acela de a le oferi tinerilor liberali posibilitatea de a se cunoaște mult mai bine între ei, de a-și îmbunătăți calitățile necesare unui tânăr în politică, de a face schimb de idei și de informații.

“Pe lângă aceste evenimente, vom vizita Primăria Soveja, vom avea întâlniri cu echipa PNL Soveja, vom vizita Mausoleul de la Soveja, vom cunoaște și afla informații despre conceptul de punct gastronomic local, promovat de Primăria Soveja, Ionut Filimon și echipa liberală de aici”, a transmis Claudiu Matei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.