FOTO: Se circulă din nou, în condiții decente, pe drumul către Mănăstirea Dălhăuți

0
244

Drumul de acces către Mănăstirea Dălhăuți, aflată pe raza comunei Cîrligele, a fost grav afectat în acest an de alunecările de teren provocate de ploi.

DC 211 devenise impracticabil, iar accesul la mănăstire nu se mai putea realiza decât pe jos ori cu mașini puternice, de tip 4×4. Autoritățile din comună anunță că problemele au luat sfârșit.

“Drumul DC211 ce asigură accesul la Mănăstirea Dălhăuți și care a fost afectat de calamitățile din perioada iunie 2016 a fost refăcut, circulația în zonă fiind redeschisă”, a anunțat Primăria Cîrligele pe contul său de Facebook.

drum manastirea dalhauti2 - FOTO: Se circulă din nou, în condiții decente, pe drumul către Mănăstirea Dălhăuțidrum manastirea dalhauti3 - FOTO: Se circulă din nou, în condiții decente, pe drumul către Mănăstirea Dălhăuțidrum manastirea dalhauti4 - FOTO: Se circulă din nou, în condiții decente, pe drumul către Mănăstirea Dălhăuțidrum manastirea dalhauti5 - FOTO: Se circulă din nou, în condiții decente, pe drumul către Mănăstirea Dălhăuțidrum manastirea dalhauti6 - FOTO: Se circulă din nou, în condiții decente, pe drumul către Mănăstirea Dălhăuți

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.