FOTO: Secretari ai municipiilor din toată țara s-au reunit la Focșani

0
126
Asociația Secretarilor de Municipii din România s-a întrunit joi la Focșani în ședința anuală de lucru.

Ședința a adus la Focșani secretari de municipii din întreaga țară, care au purtat discuții profesionale pe teme de interes administrativ. Printre altele, a fost dezbătut Codul administrativ, proiect aflat în dezbaterea Camerei Deputaților. În deschiderea lucrărilor s-au adresat invitaţilor prefectul Sorin Hornea şi primarul Cristi Misăilă.

“Vă mulțumesc pentru că ați ales orașul nostru pentru această întâlnire. Este bine știut faptul că municipalitățile au abordări și practici diferite în probleme similare. Din punctul de vedere al Instituției Prefectului Vrancea această întâlnire este bine venită deoarece sper să lămurească problemele apărute și să reușim să facem o practică administrativă unitară. Dezbaterile anunțate de dumneavoastră pe tema Codului administrativ și liberului acces la informații sunt, de asemenea, de o foarte mare importanță pentru profesioniștii din domeniu. Sper ca la sfârșitul întâlnirii Secretarilor de municipii și județe să avem concluzii și soluții care să ajute toți colegii secretari în activitatea pe care o desfășoară“, a transmis prefectul Sorin Hornea.

Președinte al Asociației Secretarilor de Municipii din România este Eduard Corhană, secretarul Primăriei Focșani. Corhană a fost ales în această funcție anul trecut și are un mandat de 4 ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here