FOTO: SMURD, de 9 ani în Vrancea. Paramedicii au avut 30.000 de intervenții

0
104
Pe 5 februarie se împlinesc 9 ani de la operaţionalizarea SMURD în judeţul Vrancea, timp în care paramedicii au fost la datorie 24 de ore din 24.

În cei 9 ani, paramedicii au avut aproape 30.000 de intervenții. Primul echipaj SMURD a fost la Focșani, iar de atunci s-a ajuns la un număr de 4 ambulanţe SMURD tip B2, 1 autospecială de transport personal şi victime multiple şi 2 autospeciale de descarcerare dispuse în subunităţile de intervenţie ale inspectoratului.

“Împlinirea a nouă ani de la operaționalizarea S.M.U.R.D. Vrancea constituie un prilej de a ne exprima prețuirea și mulțumirea pentru toți cei care au acţionat permanent sub deviza „Cine salvează o viaţă, salvează o lume întreagă” şi au transformat aceste cuvinte în realitate, prin devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă în nobilele misiuni de salvare a vieților omenești”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.