FOTO ŞOCANT! O ţestoasă cu multiple fracturi de carapace, operată şi salvată de ACDB Focşani

0
381

Asociaţia pentru Conservarea Diversităţii Biologice a publicat mai multe fotografii şocante cu o ţestoasă cu carapacea spartă. Aceasta a fost găsită pe drum, între Constanţa şi Galaţi, şi a fost adusă la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice- ACDB de la Petrești/Vrancea, unde medicul veterinar a făcut tot posibilul pentru salvarea testoasei.
“O țestoasă de apă dulce (Emys orbicularis) găsită de un colaborator pe un drum ce leagă Constanța de Galați cu multiple fracturi de carapace și plastron a ajuns la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice- ACDB de la Petrești/Vrancea. Veterinarul centrului a imobilizat fracturile cu ajutorul fixatorilor externi și după un tratament serios sperăm să o punem pe picioare pentru a se bucura din nou de libertate în natură”, au scris cei de la ACDB pe Facebook.

testoasa fracturi multiple acdb2 - FOTO ŞOCANT! O ţestoasă cu multiple fracturi de carapace, operată şi salvată de ACDB Focşanitestoasa fracturi multiple acdb3 - FOTO ŞOCANT! O ţestoasă cu multiple fracturi de carapace, operată şi salvată de ACDB Focşani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here