FOTO: Studenţi din cadrul Academiei de Poliție din București, în practică la Jandarmeria Vrancea

0
385

Un număr de 7 studenți, șase băieți și o fată, din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București se vor afla în perioada următoare în practică în județul Vrancea. Până pe 12 martie, cei șapte tineri  vor desfăşura stagiul de practică în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea.

Cei 7 sunt studenţi în anii I, II, şi III de studiu şi vor participa la activităţi pentru formarea deprinderilor necesare statutului de viitori ofiţeri ai Jandarmeriei Române.

Studenții au fost repartizați pentru efectuarea stagiului de practică la subunitățile din cadrul unităţii, urmând ca pe întreaga perioadă a stagiului să execute misiunile structurilor unde aceştia au fost repartizați, sub îndrumarea tutorilor profesionali.

În prima zi de stagiu, studenţii au fost prezentați personalului unității, iar pe parcursul zilei le-a fost prezentată structura organizatorică a inspectoratului, misiunile și zona de responsabilitate, ei urmând a se familiariza pe parcursul acestei luni cu mediul profesional din cadrul unității, unde vor putea să-şi formeze deprinderile practice necesare executării activității ca viitori ofițeri ai Jandarmeriei Române.

La finalul stagiului de practică, studenții vor fi apreciaţi cu calificative de către tutorii profesionali, notele urmând să fie transmise Academiei de Poliţie în vederea consemnării acestora în cataloage.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.