FOTO: Tanti Stana a aniversat vârsta de 101 ani alături de polițiști

0
364

Și anul acesta, în ziua de 17 august, o vrânceancă, din comuna Popești, a primit vizita polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Urechești, cu ocazia aniversării a 101 ani de existență. Cea care a ajuns la venerabila vârstă de 101 ani a primit din partea polițiștilor un tort, o șampanie, băuturi răcoritoare, alimente, precum şi un buchet cu flori. Tanti Stana, aşa cum i se spune, şi-a aşteptat oaspeţii cu bucurie în suflet şi emoţie în glas, recitându-le acestora câteva poezii în semn de mulțumire.

Deşi starea sa de sănătate este fragilă, aceasta s-a bucurat nespus de oaspeţi, mai ales că foarte rar se întâmplă să îi calce cineva pragul. Bătrâna le-a povestit polițiștilor că este văduvă din anul 1970 și, deși a avut pretendenți, a ales să nu se recăsătorească. Cei doi copii ai ei, o fată și un băiat, locuiesc în alte județe din țară și din acest motiv reușesc mai greu să ajungă în vizită. În faţa oamenilor ca tanti Stana ne înclinăm cu onoare și îi mulţumim pentru lecţiile de viaţă oferite!

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea îi urează sănătate şi îi transmite un călduros «La mulţi ani»! (comunicat IPJ Vrancea)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.