FOTO: Trei copii, “adoptaţi” de poliţişti. Oamenii legii, alături de fraţii orfani de mamă, care a murit într-un accident rutier

0
917
Trei frați cu care soarta a fost extrem de potrivnică au devenit adevăraţi copii adoptivi pentru poliţiştii vrînceni, care le sunt alături în toate momentele lor importante. Poliţiştii i-au cunoscut pe cei trei fraţi în luna decembrie 2018, când Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a derulat campania ”Dăruim bucurie” atunci când polițiștii vrânceni au ajuns la peste 100 de copii din familii defavorizate.

Astfel, au aflat o poveste sfâșietoare, mama a trei copii a decedat în cursul lunii noiembrie 2018 în urma unui accident rutier, care a avut loc pe raza județului Botoșani. Poliţiştii le-au promis atunci copiilor că vor reveni oricând vor putea, și, după ce în luna ianuarie au fost alături de una dintre fetițe la împlinirea vârstei de 14 ani, ieriau adus un zâmbet și pe frumosul chip al surorii care a împlinit 8 ani.

“Prin contribuția benevolă a polițiștilor, i-am putut dărui haine și jucării și bineînțeles, tortul aniversar, oferit de o cofetăreasă dibace din comuna Suraia. În aer liber, încărcați de emoții, polițiștii i-au cântat ”La mulți ani!” și au petrecut clipe magice alături de micuța sărbătorită. Am suflat împreună în lumânare, dorința noastră – să revenim ori de câte ori vom putea, visurile ei –îi dorim să devină realitate! Am plecat cu sufletele încărcate de cele mai frumoase și sincere zâmbete dar și de căldura celor mai puternice îmbrățișări. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea îi urează succes la învăţătură, vacanță minunată şi îi transmite un călduros ,,La mulţi ani” micuței Denisa !”, au transmis repreyentanţii IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.