FOTO! ULTIMA ORĂ! 6 persoane REȚINUTE pentru trafic și consum de droguri de mare risc! PERCHEZIȚII efectuate în 13 locații din două județe

0
372

Ieri, 16 martie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județele Vrancea și Buzău, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Șase persoane au fost reținute. Acțiunea a avut drept scop destructurarea unei grupări infracționale organizate, care își derula activitatea pe raza județelor Vrancea și Buzău, fiind puse în executare cu această ocazie 24 de mandate de aducere. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate aproximativ 100 g cannabis, 10 doze amfetamine / cristal, 3 țigarete artizanale cu cannabis, 3 grindere, 1 cântar electronic, 7 bancnote rulate pentru prizat droguri, 1 armă neletală calibrul 9 mm, cu 4 cartușe și 14 telefoane mobile.

În urma probatoriului administrat, D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 2 tinere și 4 tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, urmând ca astăzi, 17 martie, să fie prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunerea de arestare preventivă. Suportul operațional a fost asigurat de către Brigada Operațiuni Speciale Galați și Serviciul Operațiuni Speciale Vrancea. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Galați și Buzău și al jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi Vrancea și Buzău. (IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.