FOTO-VIDEO – ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!

0
2542

UPDATE: În accidentul rutier au fost implicate 3 autoturisme. Este vorba despre două autoturisme Audi și un Ford. În urma impactului, una dintre mașini a ajuns pe câmpul de la marginea șoselei. Trei persoane au fost preluate de ambulanțele ajunse la fața locului și transportate la Spitalul din Focșani. Din spusele celor aflați la fața locului, șoferul unui autoturism Ford, înmatriculat în Bulgaria ar fi intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism Seat cu numere roșii de Bacău, la volanul căruia se afla o femeie. Impactul extrem de violent a făcut ca o altă mașină să fie implicată în evenimentul rutier.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident deosebit de grav, joi seara, pe DN2 E85, la ieșirea din Focșani spre Garoafa. Din primele date, sunt implicate 4 autoturisme. Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul. Potrivit primelor informații, 5 persoane au fost rănite, dintre care două grav și trei rănite ușor. Una dintre victime este încarcerată, iar un echipaj de descarcerare acționează în momentul postării acestei știri pentru deblocarea victimei dintre fiarele contorsionate. Mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului. Traficul în zonă este blocat! VOM REVENI CU DETALII!

accident garoafa10 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!accident garoafa9 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!accident garoafa7 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!accident garoafa6 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!accident garoafa5 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!accident garoafa4 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!accident garoafa3 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!accident garoafa2 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!

accident garoafa11 - FOTO-VIDEO - ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la ieșirea din Focșani spre Garoafa. 4 mașini implicate și 5 răniți!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.