FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Accident grav la Mărășești | Două autoturisme s-au ciocnit violent (UPDATE)

0
8473

UPDATE:  Polițiștii au finalizat cercetarea la fața locului și au transmis că vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 49 de ani. Acesta se deplasa pe DN2 E85 din direcția Adjud către Focșani, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 55 de ani. Cel din urmă a redus viteza pentru a efectua un viraj la stânga, moment în care a fost lovit din spate de către șoferul neatent.  În urma accidentului două persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop de oamenii legii, rezultatele fiind  negative.

Grav accident de circulație pe drumul european 85, în dreptul Mausoleului de la Mărășești. Două autoturisme s-au lovit după ce șoferul unuia dintre ele nu a observat autoturismul din fața sa și l-a lovit puternic. Este vorba despre un autoturism VW și o Dacia Logan, ambele înmatriculate in județul Vrancea. La fața locului au ajuns trei ambulanțe SAJ Vrancea care acordă ajutor medical calificat persoanelor rănite. Un bărbat si o femeie care se aflau în autoturismul Dacia au fost răniți și au avut nevoie de intervenția medicilor. Traficul în zona accidentului se desfășoară cu dificultate. VOM REVENI CU DETALII!

accident marasesti masina dacia - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Accident grav la Mărășești | Două autoturisme s-au ciocnit violent (UPDATE)

accident marasesti 3 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Accident grav la Mărășești | Două autoturisme s-au ciocnit violent (UPDATE)

accident marasesti 2 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Accident grav la Mărășești | Două autoturisme s-au ciocnit violent (UPDATE)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.