FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Accident grav pe Bulevardul Gării! Un Porsche a lovit două mașini parcate și s-a răsturnat

0
6956
Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe Bulevardul Gării din Focșani, în apropierea Muzeului Vrancei.

Din primele date, vinovat pare să fie șoferul unui Porsche Cayenne cu numere de Austria, care ar fi lovit un Audi înmatriculat în Vrancea, care era parcat. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul Porsche s-a răsturnat pe cupolă. Autoturismul Audi a fost proiectat pe trotuar. Implicată în accident a fost și o a treia mașină, un taxi Dacia Logan, care la rândul său era parcat, lângă Audi.

În urma accidentului, șoferul din Porsche a fost rănit, iar un echipaj SMURD îi acordă îngrijiri la fața locului în ambulanță. La fața locului a ajuns și o ambulanță SAJ, solicitată pentru șoferul taxi-ului, care se afla în mașină în momentul impactului. Potrivit martorilor, acesta nu ar fi rănit grav.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.